Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
EvaCh uvařila 28. 9. 2024 13:44 Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Renata L uvařila 16. 11. 2021 15:00 Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Renata L uvařila 16. 11. 2021 14:57 Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
migro uvařila 8. 11. 2020 10:55 Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petonka uvařila 24. 11. 2019 22:18 Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jipohe uvařila 15. 11. 2017 14:57 Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starší pečivo v novém kabátku: Recyklované dalamánky, voňavá chlebová polévka nebo křupavé toasty si zaslouží svoji šanci
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience