Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
eva.schiffauerova uvařil 4. 10. 2024 08:52 Švestko-jablkový koláč kynutý 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva.schiffauerova uvařil 4. 10. 2024 08:52 Švestko-jablkový koláč kynutý 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva.schiffauerova uvařil 4. 10. 2024 08:52 Švestko-jablkový koláč kynutý 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Vyzkoušeli jsme nejlepší trendy podniky v Brně podle průvodce Gault&Millau: Víme, kde mají gyros za 199 Kč i perfektní vejce
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo