Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
veronikape uvařila 1. 9. 2013 17:26 Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veronikape uvařila 1. 9. 2013 17:26 Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veronikape uvařila 1. 9. 2013 17:26 Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se slaví masopust: Na Tučný čtvrtek patří jitrnice, na neděli polévka gerštl a v úterý se smaží koblihy a boží milosti