7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
magdalenka uvařil 16. 2. 2012 14:10 Sýrová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 16. 2. 2012 14:10 Sýrová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 16. 2. 2012 14:10 Sýrová polévka s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí