Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Petra Benesova uvařila 9. 10. 2015 04:35 Sýrovo-šunkový biskupský chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 9. 10. 2015 04:35 Sýrovo-šunkový biskupský chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 9. 10. 2015 04:35 Sýrovo-šunkový biskupský chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby