Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
tejaja uvařila 5. 10. 2012 18:36 Tagliatelle con funghi (Nudle s houbami) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2012 18:36 Tagliatelle con funghi (Nudle s houbami) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2012 18:35 Tagliatelle con funghi (Nudle s houbami) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
Video VIDEO: Eliška testuje veganské restaurace v Praze. Tlačenka bez masa, nekachna i veganský koblížek stojí za ochutnání