Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
tejaja uvařila 5. 10. 2012 18:36 Tagliatelle con funghi (Nudle s houbami) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2012 18:36 Tagliatelle con funghi (Nudle s houbami) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 5. 10. 2012 18:35 Tagliatelle con funghi (Nudle s houbami) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Video Představujeme novou kuchařku Náš rok v kuchyni: Tato kniha by neměla chybět v žádné české domácnosti