Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Ivonka uvařila 13. 4. 2024 07:46 Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 17. 4. 2012 14:06 Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 17. 4. 2012 14:06 Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 17. 4. 2012 14:06 Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou