Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
RubyRom uvařila 6. 3. 2018 15:49 Tartaletky s citronovým krémem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Tartaletky s citronovým krémem a šlehačkou Okomentovat
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Sladký meloun v obchodě vyberete snadno: Vše důležité prozradí pruhy, váha, správně zbarvený flek i stopka