7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Andulina uvařil 7. 10. 2012 14:57 Tažený štrúdl z komunistické kuchařky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Andulina uvařil 7. 10. 2012 14:57 Tažený štrúdl z komunistické kuchařky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Andulina uvařil 7. 10. 2012 14:57 Tažený štrúdl z komunistické kuchařky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké
Hamburgerová polévka z mletého masa: Skvělá variace na českou gulášovku je zdravější a uvaříte ji do 30 minut
Vlašské ořechy naslano: Vylepší obyčejnou pomazánku nebo masovou nádivku, hodí se ale i do polévky nebo na těstoviny