Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
marty73 uvařila 18. 11. 2012 16:04 Teleci jatra s dusenou cibuli 0 0 Zobrazit detail Pridame jatra a petrzelku Okomentovat
marty73 uvařila 18. 11. 2012 16:04 Teleci jatra s dusenou cibuli 0 0 Zobrazit detail Podusime cibuli Okomentovat
Jak správně skladovat cibuli, aby nehnila, neklíčila a neztrácela chuť? Stačí použít trik s papírovým sáčkem
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí