Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
marty73 uvařila 18. 11. 2012 16:04 Teleci jatra s dusenou cibuli 0 0 Zobrazit detail Pridame jatra a petrzelku Okomentovat
marty73 uvařila 18. 11. 2012 16:04 Teleci jatra s dusenou cibuli 0 0 Zobrazit detail Podusime cibuli Okomentovat
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz
Tajemství dokonalé postavy princezny Diany: Milovala rajčatovou pěnu i speciální špenátem plněné brambory
Vynikající cuketové langoše bez kynutí: Cuketu v nich ani nepoznáte a těsto s její pomocí příjemně odlehčíte