Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
varilamyskakasicku uvařila 26. 2. 2012 14:05 Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 2. 2012 14:03 Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 2. 2012 14:02 Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 2. 2012 13:56 Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 2. 2012 13:56 Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 26. 2. 2012 13:56 Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Čerstvě upečené vanilkové makovky před rodinou nezatajíte. Vždy se prozradí silnou a lákavou vůní vanilky