Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
honzam uvařil 29. 9. 2015 11:26 Telecí plec v medové krustě s mátovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 29. 9. 2015 11:26 Telecí plec v medové krustě s mátovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Češi zazářili v Portugalsku: Z Portugal Wine Trophy 2025 si odvážejí 28 medailí včetně dvou velkých zlatých
Květák v sýrové strouhance překvapí i gurmány. Díky pečení v troubě je nádherně křupavý a chuťově výrazný sýr mu dodá šmrnc