Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí plec v medové krustě s mátovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 60 min

210 min (150 min příprava + 60 min tepelná úprava)

29. 9. 2015 13:26

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie7 784 kJ / 1 860 kcal
Bílkoviny145,27 g
Tuky52,13 g
Vláknina44,50 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 3,59 g
Sůl8,85 g
Sacharidy180,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako svatováclavský oběd to bylo nejen sváteční, ale i vynikající chuti.

Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak uvařit telecí plec recepty telecí plec recepty maso v medove kruste teleci plec řízek v medove krusté s mandlemi recept na telecí plec krusty na telecí maso medova plec uzene v medove kruste kýta v medové krustě vynikající telecí plec recept

Suroviny: plecko telecí, marináda medová avokádo, koření čtyři pepře, sůl, brambory, hrášek, cibule šalotka, máslo, petrželka zelená, výpek, máta, mouka hladká, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Telecí plec v medové krustě s mátovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrZm