Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
vepet uvařila 23. 9. 2013 09:47 Teplý podzimní salát 0 0 Zobrazit detail servírováno se ztraceným vejcem Okomentovat
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu
13 foto Hanka Kynychová radí ženám, jak hubnout po padesátce: Dodržujte pravidlo šest plus jedna a hýčkejte se, říká cvičitelka