Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
pipre uvařila 3. 8. 2009 12:45 Těstovinové rúrky s brokolicí, česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 3. 8. 2009 12:45 Těstovinové rúrky s brokolicí, česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 3. 8. 2009 12:44 Těstovinové rúrky s brokolicí, česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 3. 8. 2009 12:43 Těstovinové rúrky s brokolicí, česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 3. 8. 2009 12:42 Těstovinové rúrky s brokolicí, česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květákové placičky chutnají fantasticky čerstvě osmažené i studené. Chuť a vůni zvýrazní špetka muškátového oříšku