Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína

Na podzim jsou tradiční zvěřinové hody. Vy si takové hody můžete udělat doma s inspirací tohoto receptu. Opečená jelení kýta s bramborovými plackami je doplněna voňavou omáčkou s portským vínem a restovanými houbami.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 60 min

100 min (40 min příprava + 60 min tepelná úprava)

2. 11. 2023 11:08

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 474 kJ / 591 kcal
Bílkoviny15,43 g
Tuky7,86 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy58,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace od Romana Pauluse.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

3. 11. 2023 21:16

Anna Kocikova: moc děkuji :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 11. 2023 19:30

Vypadá krásně,mňam:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta jelení, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibule šalotka, víno portské, rozmarýn, houby, sůl, rozmarýn, olej, brambory, sůl, vejce, petrželka, mouka hrubá, olej

TopRecepty.cz

Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrLXR