Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
Holka u plotny peče: Jablečný mouřenín bez vážení je buchta, která se dělá skoro sama a ze stolu mizí rychlostí blesku
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:21 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:21 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:21 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:20 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:20 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vosí hnízda třikrát jinak: Svěží citronová mají italský šmrnc a na voňavá perníková zužitkuje i nepovedené perníčky
Richard I. Lví srdce: Anglický král si pochutnával na plněných křepelkách a osobního kuchaře povýšil na rytíře