Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:21 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:21 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:21 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:20 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 9. 4. 2014 15:20 Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou z kysané smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cena másla padá dolů! Odborník ale radí: Pozor na méně kvalitní, přehnětené zahraniční tuky, mohou způsobit problémy při pečení!
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti