Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
1974andrea uvařila 21. 5. 2013 10:57 Těstoviny s chřestem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 5. 2013 10:57 Těstoviny s chřestem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 21. 5. 2013 10:57 Těstoviny s chřestem a uzeným lososem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě