Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
cekrops uvařil 26. 8. 2013 11:31 Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cekrops uvařil 26. 8. 2013 11:31 Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cekrops uvařil 26. 8. 2013 11:31 Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Zastřená vejce s křenem od Těhotnýho kuchaře jako vyprošťovák. Křen musí být pořádně šťavnatý, říká známý influencer
Mleté masové kuličky v rajčatové omáčce: Prorostlejší maso dodá šťavnatost, typickou chuť omáčce pak špetka skořice