Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Veroly uvařila 30. 9. 2010 13:18 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:12 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:11 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:11 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 9. 2010 18:11 Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete