Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
chicken uvařil 11. 10. 2015 08:22 Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chicken uvařil 11. 10. 2015 08:22 Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chicken uvařil 11. 10. 2015 08:22 Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
Legendární americká křidýlka Buffalo wings vznikla z nouze. Dnes má tahle delikatesa svůj vlastní festival!