Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

11. 10. 2015 10:22

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie4 260 kJ / 1 018 kcal
Bílkoviny5,30 g
Tuky99,40 g
Vláknina8,74 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy21,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Servírujeme s citrónem, pokrájeným na měsíčky nebo na kolečka tak, aby se dala ryba pokropit vymačkanou citrónovou šťávou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Josifek

11. 10. 2015 11:38

Pstruha v troubě podobně peču často. Nedovedu si ale představit čekání s upečenou rybou na to až se udělají zemáčky.:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na bylinkách pstruh pečený v troubě pečený pstruh na bylinkách pstruh duhový pečený v troubě pstruh peceny v troube se špenátem bylinky na rybu pstruh s bylinkami pečený v troubě jak dlouho pect pstruha v troube pstruh v troubě příprava pstruha v troubě recept pstruh v troubě pstruh pečený bylinky tovacovsky kapr losos na bylinkach v troube recept pstruh na bylinkách pstruh pečený na bylinkách pečený pstruh v troubě jak dlouho pěct rybu v troubě jak dlouho pecu pstruha pstruh v troube recept

Suroviny: pstruh, máslo, kmín celý, sůl, petrželka, máta, tymián, šalvěj, bazalka čerstvá, kopr, rozmarýn, cibule šalotka, citron, brambory, hrášek mražený, mrkev

TopRecepty.cz

Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vr9r