Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Claire uvařila 12. 7. 2014 05:50 Třený borůvkový koláč s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Před pečením Okomentovat
Nejlepší meruňkové knedlíky: Přece ty čerstvé! Rozplývají se na jazyku, jsou krásně nadýchané i sladké a voní máslem
Video Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní