Jak se žilo zemědělcům za první republiky? Hlady netrpěli, ale museli se spokojit s tím, co jim rostlo na poli a běhalo po dvoře
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
Johanka128 uvařila 11. 10. 2018 17:16 Treska / hejk pod sýrovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 11. 10. 2018 17:16 Treska / hejk pod sýrovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 11. 10. 2018 17:16 Treska / hejk pod sýrovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 11. 10. 2018 17:16 Treska / hejk pod sýrovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
10 foto Bramborové taštičky s povidly podle Josefa Maršálka: Voní perníkem a rumem a vrátí nás do vzpomínek na léto u babičky