Treska / hejk pod sýrovou krustou

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

2 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

4 filety tresky / hejka
1 Kl sladké mleté papriky
2 PL kukuřičné strouhanky
špetka soli
špetka sušeného medvědího česneku
eidam (nastrouhala jsem 3 plátky)
olej na vymazání plechu
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rybu omyjeme a položíme na olejem vymazaný plech. V misce smícháme sladkou mletou papriku, strouhanku, sůl a medvědí česnek a směsí posypeme filety.

  2. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 stupňů cca 10 minut.

  3. Posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci, než se sýr rozteče.

  4. Podáváme s bramborami, bramborovou kaší, zeleninovým salátem...

Poznámka

Dá se použít treska i hejk.

Neměla jsem eidam vcelku, tak jsem použila plátky.

Délka pečení je orientační, je třeba si rybu pohlídat podle zkušeností s vlastní troubou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska / hejk pod sýrovou krustou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: treska recept treska recepty treska s krustou ryba s krustou ze strouhanky delka pečení hejka recepty z tresky treska v sýrovém přelivu recepty na tresku losos se sýrovou a ořechovou krustou recept na tresku treska se sýrovou krustou dá se hejk smažit ??