Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
mojetara uvařil 17. 12. 2016 07:32 Treska zapečená v bramborové peřině 0 0 Zobrazit detail Treska zapečená v bramborové peřině Okomentovat
mojetara uvařil 16. 12. 2016 21:58 Treska zapečená v bramborové peřině 0 0 Zobrazit detail Treska zapečená v bramborové peřině Okomentovat
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Při nákupech potravin v Polsku hrozí riziko: Až třetina výrobků je totiž šizená, prošlá nebo je zákazník klamán