Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Lenunka uvařila 2. 9. 2019 16:30 Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eja57 uvařila 19. 8. 2019 19:50 Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eja57 uvařila 19. 8. 2019 19:50 Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy: Báječně štavnaté jídlo, které je hotové za chvíli
Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná