Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
tejaja uvařila 17. 3. 2018 16:17 Tykvová polévka s batáty a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 17. 3. 2018 16:17 Tykvová polévka s batáty a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 17. 3. 2018 16:17 Tykvová polévka s batáty a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 17. 3. 2018 16:16 Tykvová polévka s batáty a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská