Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
RubyRom uvařila 27. 3. 2021 18:27 Uzená krkovička pečená na tymiánu a zelenině 0 0 Zobrazit detail Uzená krkovička pečená na tymiánu a zelenině Okomentovat
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě
Jídelní rozmary slavných: Nicole Kidmanová vařit neumí, klobáskám s kari omáčkou a chlebem ale nikdy neodolá