Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
veganotic uvařila 20. 8. 2015 12:20 Vanilkový dort s čokoládovým krémem potažený marcipánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 20. 8. 2015 12:20 Vanilkový dort s čokoládovým krémem potažený marcipánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Císař Ferdinand Dobrotivý: Na stole měl silný vývar, delikátní foie gras nebo račí ocásky s omáčkou ze šampaňského
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný