Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
zuzi777a uvařila 22. 4. 2024 21:54 Variace na Gà Nam Bộ: 0 0 Zobrazit detail Variace na Gà Nam Bộ: Okomentovat
zuzi777a uvařila 22. 4. 2024 21:54 Variace na Gà Nam Bộ: 0 0 Zobrazit detail Variace na Gà Nam Bộ: Okomentovat
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové