Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Jenda1 uvařil 12. 7. 2009 17:49 Velikonoční bába 0 0 Zobrazit detail po vytažení z trouby Okomentovat
Jídelníček Jana Nerudy: Spisovatel nikdy neodolal dršťkové polévce a miloval i švestkové knedlíky či halušky
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou