Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
ivulinka uvařila 1. 5. 2015 14:42 Věnec s meruňkovým kokosem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 1. 5. 2015 14:36 Věnec s meruňkovým kokosem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 1. 5. 2015 14:36 Věnec s meruňkovým kokosem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření