Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
krkovicka.x uvařil 2. 2. 2017 12:50 Vepřová játra na sádle s jalovcem, hořčicí a čerstvým fíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou
Bramborové placky s kuřecím masem a zeleninou: Křupavé placičky skvěle doplňuje šťavnaté maso a svěží chuť zeleniny