Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
k.radulka uvařila 24. 2. 2010 21:01 Vepřová minutka s medem a Tandoori masala 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 24. 2. 2010 21:01 Vepřová minutka s medem a Tandoori masala 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 24. 2. 2010 21:01 Vepřová minutka s medem a Tandoori masala 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bavorský štrúdl: Křehký a vláčný moučník s dvěma speciálními ingrediencemi, které výrazně vylepší jeho chuť