

Vepřová minutka s medem a Tandoori masala
Suroviny 2 porce
- 200 g vepřové kýty
- 1 cibule (velká)
- 1 paprika
- 1 lžička směs Tandoori masala
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžička škrobu
- 1 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
v pánvi osmahneme kýtu na nudličky s marinádou ze směsi koření a oleje. Cibuli a papriku na nudličky. Přidáme na osmahlé maso, krátce orestujeme. V misce si rozmícháme sojovku se škrobem, medem a trochou vody, aby bylo dost sosu. Zalejeme směsí a promícháme. Hotovo!
Poznámka od kuchařky
Kdo má rád ostré, ať si přidá chilli :D
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřová minutka s medem a Tandoori masala
-
Markéta: Tandori už je slané, takže spíš doporučuju nakonec dochutit dle sebe.
-
sůl už se nepřidává?
-
tak dnes jsem vyzkoušela a rozhodně jsem nebyla zklamaná chutnalo všem ... posílám zasloužený bod a jistě jsem nevařila naposledy
-
-
Viera - Tandori masala obsahuje koriandr, piskavici, sůl, skořici, kmín, pepř, cibule, zázvor, hřebíček, česnek, bobkový list, muškátový ořech - jinak se mrkni u vás v supermarketech, tady ho běžně kupuju v Intersparu a Lídlu
, nahradit ho samozřejmě múžeš, ale bude to o jiné chuti
-
a dávam bodík vyzerá to výborne
si to spravím
-
To korenie Tandoori masala sa dá nahradiť aj iným?
U nás na Slovensku som to nevidela
-
Radko, tak to vypada vazne lakave. A navic s medikem - mnaaaam
4
-
-
Rychlé a určitě i dobré
+
-
To může být dobré