Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
varilamyskakasicku uvařila 13. 2. 2011 16:31 Vepřová panenka na zázvoru a feferonce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 2. 2011 16:31 Vepřová panenka na zázvoru a feferonce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 2. 2011 16:31 Vepřová panenka na zázvoru a feferonce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách