Vepřová panenka na zázvoru a feferonce

Vepřové maso Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Suroviny 4 az 5

50 dkg vepřové panenky
60 g zázvoru
1 malá červená feferonka
1 paprika velká (kapie)
100 ml zeleninového vývaru nebo želé bujónu
2 lžice rajského protlaku
sůl
2 lžíce sojové omačky
1 lžička medu
4 lžíce oleje
2 cibule

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme cibulku a zprudka na ni opečeme opepřené a nakrájené panenky, dál přidáme k panenkám nastrouhaný zázvor, feferonku (bez semínek), 1 kapii nakrájenou na proužky, rajský protlak, sojovou omáčku, med a vše pak zalijeme vývarem a dáme zapéci do trouby.

  2. Skvělé jako příloha chutná opečený brambor a přidaná na ozdobu syrová zelenina.

Komentáře k receptu Vepřová panenka na zázvoru a feferonce

Tématické fráze: vepřová panenka recepty vepřová panenka recepty z veprove panenky veprova pnenka recepty na vepřovou panenku veprova panenka recept vepřové medailonky vepřová panenka na medu a zázvoru panemka na zazvoru zázvor recepty recept vepřová panenka recept z vepřové panenky panenka v medu a zázvoru recepty vepřová panenka vepřové na zázvoru recept panenka nazázvoru recept vepřová pannenka na zázvoru panenka na zázvoru a medu marinovana panenka v zázvoru piukantní vepřové na zázvoru