Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Eliza uvařila 11. 10. 2012 16:12 Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 10. 2012 16:11 Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 10. 2012 16:11 Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na šťavnatý cuketový nákyp s těstovinami a květákem? Vláčnost zajistí dostatek sýra i vajec