Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Eliza uvařila 11. 10. 2012 16:12 Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 10. 2012 16:11 Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 10. 2012 16:11 Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nápadů, jak využít těstoviny, které zbyly: Skvěle chutnají zapečené se sýrem i uzeným. Hodí se do salátu i do polévky