KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
honzam uvařil 19. 7. 2015 12:42 Vepřová panenka s bylinkami a zapečený fenykl s žampiony a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 19. 7. 2015 12:42 Vepřová panenka s bylinkami a zapečený fenykl s žampiony a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
honzam uvařil 19. 7. 2015 12:42 Vepřová panenka s bylinkami a zapečený fenykl s žampiony a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí