Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
cathleen uvařila 10. 4. 2010 10:24 Vepřové biftečky (nudličky) zapečené s houbami a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 10. 4. 2010 10:24 Vepřové biftečky (nudličky) zapečené s houbami a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 10. 4. 2010 10:23 Vepřové biftečky (nudličky) zapečené s houbami a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 10. 4. 2010 10:23 Vepřové biftečky (nudličky) zapečené s houbami a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 10. 4. 2010 10:23 Vepřové biftečky (nudličky) zapečené s houbami a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Mražený ovocný Táboráček stál jen 1,60 Kčs a vyrostlo na něm hned několik generací, dnes stojí 14 Kč
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa