uvařila 5. 5. 2014 18:30
Kousek tučného nakrájíme na kostičky,na troše oleje osmažíme,podlijeme vývarem,přidáme propasírovanou zeleninu a maso.Zapečeme a servírujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Kousek tučného nakrájíme na kostičky,na troše oleje osmažíme,podlijeme vývarem,přidáme propasírovanou zeleninu a maso.Zapečeme a servírujeme
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Maso necháme zchladnout,vykostíme a nakrájíme na plátky.Zeleninu propasírujeme
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Uvařené koleno
uvařila 5. 5. 2014 18:29
uvařila 5. 5. 2014 18:28
uvařila 5. 5. 2014 18:28
uvařila 5. 5. 2014 18:28
Vepřové koleno v cibulovo-česnekovém pyré
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Dokonalý václavkový guláš bez mouky: Mykolog Petr Souček radí, kde a kdy hledat hlavní ingredienci
Byliny v kuchyni: Všeléčivý řepík pomůže na potenci, s trávením i se záněty
Pečeme s Ivou: Domácí twister tyčinky s pizza příchutí jsou vynikajícím párty pohoštěním i lehkou svačinkou pro děti