Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Marie Svarcova uvařila 27. 9. 2023 07:00 Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 27. 9. 2023 07:00 Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař