Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Eliza uvařila 29. 3. 2011 19:29 Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 3. 2011 19:25 Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 3. 2011 19:25 Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 3. 2011 19:25 Vepřové medailonky v omáčce ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně zalévat okurky: Důležitá je teplota vody, čas i správný postup, aby rostliny perfektně prospívaly