Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Mirusha uvařila 9. 3. 2013 23:31 Vepřové miniřízečky se smetanovocibulovou omáčkou a pečenými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Melta nejen ke snídani: Zdravá náhražka kávy se nemusí sladit, nejlépe chutná tradičně připravená a hotová je za chvíli
Dny Marianne 2023: Keramická bábovka, kuchařské knihy, kurzy vaření a další super dárky pro všechny gurmány
Z jaké mouky upéct velikonočního beránka, aby byl nadýchaný a dobře se vyklopil? Jen jedna zajistí skvělý výsledek