Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
BILKOVAI uvařila 23. 1. 2012 22:06 Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 20. 12. 2010 11:44 Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 20. 1. 2010 19:33 Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BILKOVAI uvařila 20. 1. 2010 19:31 Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeská sakrajda: Perníkový závin voní po povidlech a oříšcích a nakrájený se dá využít i jako výborné cukroví