Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 805 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,38 g |
Tuky | 130,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Moje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 9 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 48 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na hříbkách,
kotleta na hribkach,
vepřové plátky na hříbkách,
veprova kyta na hribkach,
vepřové kotlety na hříbkách,
hovězí na hříbkách,
kotlety na hříbkách,
vepřová kotleta na hříbkách,
vepřova panenka na hřibkach,
na hříbkách,
vepřový plátek na hříbkách,
maso na hříbkách,
vepřová kýta na houbách,
dušené na hříbkách,
dusene veprove na hribkach,
veprova krkovice na hribkach,
veprove platky s horcici,
dušené maso na hříbkách,
vepřové na hříbkách s rýží,
vepřový plátek s hořčicí
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
hořčice dijonská,
olej,
cibule,
bujón hovězí,
pepř mletý,
koření nové koření,
pepř celý,
mouka hladká,
vývar,
hříbky sušené,
slanina anglická,
cibule,
olej
Komentáře (30)
Dijonskou jsem nešetřila, raději jsem míň solila.
a mimochodem..v sekci "co dnes uvařit" máš to foto eště hezčí