Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
Anna Kocikova uvařila 10. 10. 2012 16:43 Vepřové nudličky s těstovinami 0 0 Zobrazit detail část použitých surovin Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 10. 2012 16:42 Vepřové nudličky s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 10. 2012 16:42 Vepřové nudličky s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 10. 10. 2012 16:41 Vepřové nudličky s těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Etiketa stolování ve světě: Kde se jí rukama z listů místo talířů a na co pozor, abyste někoho neurazili
Luštěniny jako základ sladkého moučníku: Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové kuličky chutnají skvěle