uvařila 15. 5. 2013 18:14
A nezbylo nic :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 5. 2013 18:14
A nezbylo nic :-)
uvařila 15. 5. 2013 17:54
V míse zalijeme naředěným výpekem a pečeme doměkka.Podáváme s tím,co nám chutná
uvařila 15. 5. 2013 17:54
Ocásky necháme nejlépe přes noc marinovat.Poté je prudce opečeme na pánvi,přendáme do zapékací mísy a výpek vypláchneme vínem
uvařila 15. 5. 2013 17:53
Umíchme si marinádu,ocásky opláchneme a usekneme kostnaté špičky
uvařila 15. 5. 2013 17:53
Část surovin na marinádu
uvařila 15. 5. 2013 17:53
Část použitých surovin
uvařila 15. 5. 2013 17:52
Detail
uvařila 15. 5. 2013 17:51
Vepřové ocásky v pikantní marinádě(se zářením sluníčka do talíře)
uvařila 15. 5. 2013 17:51
S osmaženým rohlíkem
uvařila 15. 5. 2013 17:51
Vepřové ocásky v pikantní marinádě s osmaženým bramborovým knedlíkem