Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
isindy uvařila 29. 8. 2010 17:28 Vepřové plátky na česneku a kukuřici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 29. 8. 2010 17:28 Vepřové plátky na česneku a kukuřici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 29. 8. 2010 17:28 Vepřové plátky na česneku a kukuřici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně